“Twee dagen per week werk ik als vrijwilliger bij Bureau Opstart, dat is een uitzendbureau voor dagbesteding en vrijwilligerswerk bij RIBW GO. Ik houd me dan bezig met het opstellen van vacatures, promotie en administratie. Als ik een geschikte kandidaat heb gevonden stel ik hem of haar voor. Ik heb een achtergrond in de uitzendbranche, het werk sluit daar mooi op aan.”

-Ferdinand- 


Word vrijwilliger voor onze cliënten.
Als vrijwilliger kun je veel betekenen voor een cliënt. Of je nu een gezelschapsmens bent, het leuk vindt om samen met een ander iets te ondernemen, technisch onderlegd bent, praktisch ingesteld of creatief vaardig: je bent van harte welkom als vrijwilliger bij RIBW GO. 

Samen optrekken:
Er is altijd passend vrijwilligerswerk. Samen kijken we waar je kunt en wilt ondersteunen. Je kunt bijvoorbeeld een maatje voor iemand zijn, mensen thuis bezoeken, samen klussen uitvoeren of helpen met koken. Maar ook het verzorgen van vervoer, kerkbezoeken begeleiden en ondersteuning bieden bij activiteiten of dagbesteding behoort tot de mogelijkheden. 

Ben je benieuwd naar onze teams? Lees hier meer.

Aanmelden:
Heb je interesse om als vrijwilliger bij RIBW GO aan de slag te gaan? Stuur een mail naar hrm@ribwgo.nl en we nemen contact met je op. Geef aan wat je graag zou willen doen als vrijwilliger en naar welke plaats je voorkeur uitgaat.