Wij geloven in het verlangen van ieder mens zichzelf te ontwikkelen. Als mens ben je voortdurend in beweging om te worden wie je bent. Dit vraagt om goed opgeleide, bevlogen en vakbekwame medewerkers, die mee kunnen bewegen met de veranderingen in onze omgeving. Zij zijn onmisbaar bij het realiseren van deze missie. 

Daarom stimuleren, faciliteren en investeren we in de ontwikkeling van het vakmanschap van onze medewerkers en ondersteunen we hen bij het ontdekken en optimaal inzetten van hun talenten. Dit doen we door het leren in de dagelijkse praktijk zo goed mogelijk te faciliteren en stimuleren, door feedback, reflectie en kennisdeling. Daarnaast zijn er verschillende opleidingen en trainingen waar je gebruik van kunt maken, passend bij wat jij en je team nodig hebben.

We werken met een leerportaal. Iedere medewerker heeft een  persoonlijke pagina, waar hij zelf op cursussen kan inschrijven, ze kan annuleren, en eigen deskundigheid kan bewaken. Naast klassikale trainingen maken we ook veel gebruik van e-learning. 

Iedere medewerker die langer dan een jaar bij ons werkt, heeft een individueel loopbaanbudget. Dat budget is bestemd voor een opleiding of cursus die voortvloeit uit het persoonlijk ontwikkelplan, of die noodzakelijk is voor de uitoefening van je functie.

Ook helpen we je te ontdekken welke talenten jou uniek maken, hoe je die verder kunt ontwikkelen en optimaal in kunt zetten. En heb je ideeën over jouw loopbaan? Dan zijn er verschillende mogelijkheden waarbij doorstroom naar interne functies wordt gestimuleerd. Ons uitgangspunt is altijd de optimale match tussen jouw talenten en ambities en dat wat RIBW Overijssel als organisatie wil bereiken. 

 

 

 

Waarom RIBW Overijssel?

Vakmanschap

Psychiatrie

Hoe zijn we georganiseerd

Partnerschap

 

 

 

Werken bij RIBW Overijssel

Sollicitatieprocedure

Arbeidsvoorwaarden