IJsselhof

Overbruggingshuis de IJsselhof biedt een tijdelijke verblijfplek aan ongeveer 14 cliënten met een intensieve zorgvraag. Zij hebben hulpvragen op diverse leefgebieden. Zij verblijven 3 tot 6 maanden bij ons, waarna zij doorstromen naar een voor hen zo geschikt mogelijke vervolgplek. Iedere cliënt heeft een eigen kamer met badkamer. Onze locatie ligt in de wijk Wipstrik, aan de rand van het centrum van Zwolle. De groep is divers, zowel qua leeftijd als ziektebeelden. Er is een gezamenlijke keuken waar cliënten koken met ondersteuning van een vrijwilliger of begeleider. 

Locatie de Oosterenk
Deze locatie is gericht op wederkerigheid zodat de bewoners onderling contact hebben. Er zijn in totaal 40 woningen waarvan 10 woningen voor de RIBW zijn, 6 woningen voor AMV’ers  (Alleenstaande Minderjarige Vluchtelingen), de rest van de woningen wordt regulier bewoond. De 10 woningen die de RIBW heeft worden  ingezet in Begeleid wonen of Ambulant wonen, de zorgvraag is hierin leidend. 
Bij de Oosterenk biedt de RIBWGO een tijdelijke verblijfplek aan voor 10 cliënten met een minder  intensieve zorgvraag. Zij hebben hulpvragen op diverse leefgebieden.


Klik op het plaatje om direct te kunnen berekenen hoe dicht jij straks bij jouw werk woont.