Hanze

Team Hanze biedt vanuit het centrum van de stad Kampen ambulante begeleiding aan cliënten woonachtig in Kampen, IJsselmuiden, Grafhorst, Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis en Wilsum. De tussen de 100 en 140 cliënten zijn (jong) volwassenen met diverse psychiatrische ziektebeelden soms in combinatie met verslaving. Team Hanze werkt van maandag t/m vrijdag tussen 8.00-20.00 uur. Elke medewerker draait zijn eigen case load. Samen met cliënten plan je afspraken in je eigen agenda. Samen met de cliënt stem je af wanneer jullie elkaar ontmoeten. Om cliënten te kunnen bezoeken is het noodzakelijk dat medewerkers beschikken over een rijbewijs en eigen auto. Team Hanze heeft een omvang van ongeveer 12 mensen die bestaat uit een Vakinhoudelijk teamondersteuner, teamsecretaresse, ervaringsdeskundige, (regie voerend) begeleiders en ondersteunend begeleider.  
Team Hanze is een divers team waarbij we elkaar aanvullen en tegenwicht bieden, verschillende karakters die elkaar aanvullen. Onze taken en verantwoordelijkheden hangen nauw samen met de gewenste eigenschappen van teamleden. Dit maakt ons een goed zelf organiserend team. Daarnaast hebben wij een teammanager die ons hierin ondersteund en meekijkt, meedenkt en overneemt waar nodig. Regelmatig nemen we de tijd om stil te staan bij het eigen functioneren door middel van jaargesprekken en intervisie. Daarnaast komen we wekelijks bij elkaar voor werkoverleg, groepscoaching en opstart. 
Team Hanze werkt intensief samen met een helder doel: Kwalitatief goede zorg bieden. Dit doen wij o.a. door het aangaan van een persoonlijk-professionele relatie met een cliënt gericht op het opbouwen van een samenwerkingsrelatie het, (helpen) in beeld brengen van krachten van de cliënt en van omgevingen, het (helpen) bepalen van toekomstdoelen en aansluiten bij (fase) herstelproces.

Klik op het plaatje om direct te kunnen berekenen hoe dicht jij straks bij jouw werk woont.