Wat doet een Beveiliger bij de Herberg?

De Herberg bestaat uit twee afdelingen, te weten de Maatschappelijke Opvang waar bed, bad en brood wordt geboden en waar de nadruk ligt op kort verblijf en een snelle uitstroom. De andere afdeling is BW De Herberg. Bij BW de Herberg verblijven mensen voor langere tijd, werken we aan begeleidingsdoelen en werken we ook toe naar een duurzame uitstroom. De groep mensen die bij de Herberg verblijft is heel divers, er is sprake van dubbel of tripple problematiek, veelal verslaving, psychiatrie, verstandelijke beperking, schulden etc..

De dagelijkse werkzaamheden van een beveiliger bestaan uit registratie, communicatie en huishoudelijke werkzaamheden. Buiten kantoortijden fungeert een beveiliger als eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Houdt toezicht op orde en veiligheid op en om het terrein, treedt op bij onregelmatigheden en is verantwoordelijk voor de toegangscontrole.

Verder biedt de beveiliger ondersteunende begeleiding met betrekking tot veiligheid en stimulering van bewoners, individueel en groepsgewijs, conform begeleidingsplannen.

 

Wij zoeken een:

Beveiliger, Zwolle

We zullen de gesprekken op gepaste wijze voeren, rekening houdend met de maatregelen rondom corona. 

Jij:

  • Jij hebt een afgeronde relevante beveiligingsopleiding conform de eisen van de Ecabo en specifieke kennis ten aanzien van veiligheidsprocedures, hygiëne, bedrijfshulpverlening, EHBO, alcohol, drugs en de gevolgen hiervan
  • ervaring met de doelgroep is een pre
  • een recente BHV-registratie is een pre

Het kunnen aanleveren van een Beveiligerspas is een vereiste. 

Wij bieden:

Jouw arbeidsvoorwaarden vallen onder de cao Geestelijke Gezondheidszorg. Het salaris is afhankelijk van je werkervaring en bedraagt maximaal € 2.815,- per maand bij een fulltime dienstverband (functiegroep 35).

Jouw team:

Lees hier meer over het team van deze vacature.

Wil je meer weten? Neem contact op met misschien wel jouw aanstaande collega!

Reageer via de knop "solliciteren".